EPC GD en eenheden

Wij stellen niet alleen energieprestatiecertificaten op voor appartementsgebouwen maar ook voor de eenheden in zo'n gebouwen. Op de dag van het plaatsbezoek voor het EPC GD geldt 10% korting op het keuren van de wooneenheden.

 

Actualisatie van het EPC GD

Een aanpassing aan een door ons opgesteld EPC Gemeenschappelijke Delen gebeurt aan 50% korting van de dan geldende prijzen.
Een actualisatie is nodig binnen de zes maanden na het volbrengen van energetische veranderingen aan het gebouw. Deze energetische veranderingen kunnen vanalles zijn: vervangen van ramen of deuren in gemeenschappelijke ruimtes, plaatsen van algemeen ventilatiesystem, aanpassing aan de installatie voor verwarming of sanitair warm water, iemand laat zonnepanelen op het dak plaatsen, na-isoleren van muren of dak, een totaalrenovatie, enz.

 

Vernieuwing van het EPC GD

Wij vernieuwen het EPC attest van de gemene delen voor gebouwen waar geen energetische veranderingengen zijn voor gebeurd en die door ons zijn opgesteld aan 50% korting van de dan geldende prijzen.
Ondanks dat er geen veranderingen worden gemeld door de eigenaar of VME moeten wij dit steeds ter plaatse komen om dit vast te stellen en de gemene delen van het gebouw opnieuw volledig inspecteren.

 

Aantal eenheden

Prijs

15 en meer

€600,00 voor 14 + €15,00 per extra appartement

5 t.e.m. 14

€300,00 voor 4 + €30,00 per extra appartement

2 t.e.m. 4

€100 + €50,00 per appartement

Bent u gebouwbeheerder?

Gent-EPC kan uw werk verlichten en de taak op zich nemen om voor een lot van verschillende gebouwen het EPC Gemeenschappelijke Delen op te stellen. U bezorgt ons alle informatie waarover u beschikt (plannen, facturen, ...), wij stellen een projectplanning op, regelen de plaatsbezoeken rechtstreeks met de eigenaar, VME of gevolmachtigde en bezorgen binnen de afgesproken termijn de EPC attesten. Per project maakt Gent-EPC een prijs op maat.

 

De energiedeskundigen type A van Gent-EPC verzorgen uw EPC-keuring voor de gemene delen in de regio Gent, Evergem en Lievegem tot zelfs iets daarbuiten. Een klein bedrijf betekent lage kosten voor ons en betaalbare prijzen voor u! Onze diensten behoren daardoor tot de goedkoopste in de streek. Voor grotere opdrachten en projecten verplaatsen wij ons voor u tot in gans West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Wij hanteren een persoonlijke aanpak waardoor u steeds communiceert met dezelfde energiedeskundige, die tevens de keuring ter plaatse verzorgt en het EPC attest opmaakt. Wij doen niet alleen plaatsbezoeken 's avonds - zolang er daglicht is - maar ook in het weekend.

Oppervlakte

Prijs

t.e.m. 100m²

€200,00

van 101 t.e.m. 250m²

€250,00

van 251 t.e.m. 500m²

€300,00

Gemeenschappelijkeze Delen

Wooneenheden

Kleine niet-residentiële eenheden

Type eenheid

Prijs

Studio's en appartementen

t.e.m. 75m²

€129,00

Appartementen t.e.m. 120m²

€149,00

Duplex, dakappartement en appartement > 120m²

€169,00